tiistai 20. tammikuuta 2015

Smoothie-kakku fail

Innostuin kokeilemaan kinuskikissan
uutta ohjetta. Koulussa tehtiin smoothieita ja muutenkin salilla tullut käytyä, joten ajattelin jatkaa tätä "fitness" linjaa.. :D

Pohjaan käytin päärynä pilttiä ja digestivekeksejä. Sitruunamehun puristin yhdestä sitruunasta ja mansikat löytyi valmiina äidin pakastimesta. Pohjan levittäminen tasaiseksi oli kyllä työn takana. Pohjassa ei ole yhtään lisättyä rasvaa, ja sai kiroillakin muutamaan otteeseen ennen kuin olin tyytyväinen pohjan levitykseen..

Tällä hetkellä kakku on vielä jääkaapissa jähmettymässä. Päälle laitan kiiviä, ehkä banaania, persikkaa ja mandariineja ! Kinuskikissan kakussa on koristelua mansikoilla, mutta koska ne eivät ole tällä hetkellä sesonki tuote (kalliita) , niin saa kelvata ilman niitä !

Ohje on todella kätevä muunnella miksi smoothieksi vain haluaa! Pohjan voi tehdä mistä vauvan hedelmä/marjasoseesta tahansa. Ajattelin joskus kokeilla samaa, mutta laittamalla täytteeksi mustikkaa, puolukkaa, mansikkaa ja vaikkapa jogurttia! Kookoskerman voi tietenkin korvata normi kermalla, ja päälle laittaa mitä ikinä vain haluaa. Liivatelehdet on kyllä paras keksintö ikinä.

Tuntuu siltä, että mitä enemmän leipoo, niin sitä enemmän tulee uusia ideoita mitä on pakko päästä joskus kokeilemaan. Luovuudella ei ole tässä touhussa rajoja. I like it :)



Ennen katastrofia...

Ja jälkeen... En todellakaan tiedä mikä meni pieleen. Liivatteet liukeni hyvin, ja kaikkea oli oikeat määrät. Jostain syystä kakku ei vain suostunut jähmettymään, vaikka olikin jääkaapissa 4h. Myös pohja oli kova ja outo?::D ...Joo että en kyllä suosittele ohjetta. Kinuskikissan kuvassa näyttää todella hyvältä, ja en tosiaankaan ymmärrä mikä meni vikaan. Maku oli kuitenkin hyvä.




Näytti lähinnä pläsähtäneeltä smoothielta, päällystettynä hedelmillä :)) Tällasta tällä kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti