torstai 15. tammikuuta 2015

Jädee ja yogaa

 
 
Hellouu. Aika on mennyt viime viikkoina aika hyvin koulun ja salin seurassa. Ostin syksyllä kortin Elixialle, ja sama käy siis kaikkiin Elixian ja  Satsin kuntosaleihin! Nyt on vähän lähteny lapasesta jo tää urheilu.. Nimimerkillä välillä kaks kertaa päivässä salilla.. :D Saa nähä kauan tätä kestää ;)  Vastapainona toki mässäilyä koulussa.
 
 
Koulussa on meneillään prosessiosaamisen kurssi. Verkko-opiskelu päivät kotona on ihana piristys normi viikkoon :p. Tehtiin jäätelöä ja lettuja eilen. Maun sai kehitellä vapaasti itse, ja päädyttiin ryhmän kanssa mango vanilja valkosuklaa jäätelöön. Oli aivan taivaallista <3 Nyt houkuttelis ostaa jätskikone myös himaan :)



Pelleiltiin toki myös omenoilla. Tehtiin ohukaisille myös omena kardemumma täyte.


Ja siinä ohella koristeltiin prinsessakakkuja. Piti ottaa kuva kun niin hauskat värit noissa. Päälle tuli vielä lisä koristelua, mutta ei kerennyt ottaa kuvaa ennen kun kakut jo vietiin myymälään.



Kuva viime weekendin trivial pursuit skabailuista. Lisää peli-iltoja! Ihana olla kavereiden kaa, ja jutella rauhassa eikä aina remuta siellä baareissa.:D
 
Ja jooga fiiliksiä..  Voisin joskus tehä joskus jonkun treeni postauksen tai kirjoitella mun jooga idoleista, joita oon alkanut instassa ihailemaan. Ihana ja vaikea laji. Aina löytyy haastetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti