maanantai 14. syyskuuta 2015

Hei hei mitä kuuluu

Viimenen kuukaus on menny aika kovaa..:D Töitä, kouluu, juhlia, kouluu, töitä, töitä, töitä jne. Lauantaina järkkäsin kans tuparit, mut niistä ei ole kuvatodisteita. Ois voinu kuvata vähän tarjoiluja, mut katos aika nopeesti kaikki.

Käytiin luokan kanssa Korkeesaaressa

Fiilistelin mun kivaa näköalaa ikkunast
Harjoteltiin pursottaa ruusuja ja lehtiä.. Suunnitteilla olis oma pop-up kakku studio. Marraskuussa pitäis tapahtuu tosi paljon..
Kuinka käy kun massa on liian lämmintä... Rumii kukkii :D


Oltiin siis luokan kanssa myymässä torilla viikon ajan omia tuotteita. Sen viikon jälkeen kaikki halus mennä tyylii juttelee psykologille..? :D Ei yhtään rankkaa siis.. Mut ainakin saatiin rahat kasaan. Suuntana olis nyt keväällä Napoli <3

En jaksa oottaa et voi vaan avata hyvän viinipullon, kattoo merelle ja kuunnella musiikkii. Sit siihen viel hyvä seura ja mielellään tosi lämmintä niin voiks mikään olla parempaa? :)






Keskiviikkona alkaa työharjoittelu !!!! Meinasin jättää koko harkan välistä, kun ei löytyny mitään kivaa paikkaa..:D Mutta onneks sain viimehetkillä ihan tosi kivan paikan. Nyt pääsee tekee kakkuu, macaronssei, jätskii ja praliinei. So good --->

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti