lauantai 4. heinäkuuta 2015

BBQ-party ja kirkkoillallista

 
Nyt tulee postauksia vähän jälkikäteen. Vikat viikot vaan katos ja olin duunissa 14päivää putkeen niin ei oikeen aikaa kirjoitella:D Käytiin seikkailemassa yks päivä tramillä, kun tuli kauhee paniikki ettei olla käyty läheskään kaikissa kaupunginosissa ja vaan jumitettu keskustan alueella. Noo ei muualla paljon mitään olekaan joten ei menetetty mitään. 
 Yks keikka oli Amuz nimisessä vanhassa pienessä kirkossa. Antwerpenissa on paljon kirkkoja, ja kaikissa ei enää riitä kävijöitä joten osa on muutettu ravintoloiksi, baareiksi jne. Aika tunnelmallinen paikka illalliselle, ja siihen kun lisää vielä live musiikkia niin kyllä kelpaa ;)
 
Sitten toinen vähän erilainen keikka oli BBQ-partyt! Tuolla grillin luonna laitettiin ruoat valmiiksi ja sisällä soitti hyvä dj. Ei taaskaan valittamista.
 
Töissä mun piti tehä jtn suomalaista ja halusin välttämättä tehä karjalanpiirakoita.. Noo täällä ei ihan ruisjauhoo löytyny, mutta tein tummimmasta jauhosta joka löyty. Joku biojauho oli siis kyseessä ja maku oli hyvä !! Työkaverit ei ollu ikin kuullutkaan tai nähnyt mitään vastaavaa ja oli tosi innoissaan noista. Taikina ei totellu ihan niinkun oisin halunnu.. Ja muoto nyt on mitä on mutta maku on tärkeintä :p 
 
Mua nauratti toi hattu niin paljon et oli pakko ottaa kuva.  
Testailtiin Saanankaa kämpällä jauhoja, ja oli vähän tylsää nii paisteltii levyllä noita ja tehtiin pikariisi täyte : D nimettiin noi Streetpiirakoiks.  
Baari kuvaa. Istuttiin terdellä yks ilta. Meiän viereen istu pariskunta joka oli ihan ihmeissään mitä kieltä me oikeen puhutaan. Sitten lähti keskustelut jostain syystä Berliinin, ja mies kertoi ihan fiilareissa miten oli Berliinissä vähän ennen kuin muuri murtui ja vaikka minkälaista tarinaa ! Huhhuh.  
Toi jauho mulle ostettiin töissä mistä voisin tehä karjalanpiirakoita.. En tienny oisinko itkeny vai nauranu... Kävin ostaa sitten omat jauhot :``D 
Ja grillisafkoja. Must tulee varmaan kasvissyöjä kohta, koska varsinkin jotkut noi hienoimpien lihojen alkuperä oon välillä niin järkyttävää. Maku on kyllä hyvä mutta siihen se sitten jääkin..
 
 Tot later
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti