maanantai 15. kesäkuuta 2015

It's not how good you are, it's how good you want to be



Heijsan. Mun puhelin on täynnä kuvia ja tässä nyt tulee joitain julkaisukelpoisia.

Tosi usein menee tota mango tonnikalaa. Hyvä yhdistelmä kyllä 
Siru ja Soona tuli Suomesta moikkaa mua ja oli kyl ihan paras viikonloppu. Syötiin hyvin, käytiin ulkona, shoppailtiin(tai muut shoppas koska olin pe ja la töissä..) ja käytiin Sinksenfoorissa josta teen varmaan oman postauksen koska ihan paras paikka :p
Kaupungintalon edessä oli hieno kukka-asetelma ja kuvasta näkyykin kyltti josta lähtee vai päättyy..? Ranskan ympäriajot! Luulin eka et mun työkaveri huijas mua koska miks nyt Ranskan ympäriajot lähtis Belgiasta, mutta näin se nyt kuulema vain on. 
Tehtiin tosi erikoisia jälkkäreitä yks päivä. Eka lautaselle pistaasivaahtoo joka auttoi pysyy ton suklaamunan puolikkaan paikoillaan. Sitten mascarpone vaahtoa, appelsiinii ja veriappelsiinii. Tohon suklaamunan sisälle vielä avokado jäätelöpallo jonka päälle suklaa kansi. Sitten tarjoilijat vei noi pöytään ja siinä pöydässä kaato suklaamunan päälle kuumaa sellast punasta karamelli kastiketta joka sulattaa tohon suklaaseen reiän ja sielt näkee sitten koko sisällön ! 

Tollasiii laatikoita löytyy aina jääkaapista. Eritilaukset aina omaan pinoonsa, ja kun on valmista niin siirretään isoon säilytystilaan. Sieltä taas tarjoilijat/roudatit käy kantamassa ne pakuun. Autoissa on koko takatila vaan yhtä isoa jääkaappia. Siitä ne ajetaan juhlapaikalle ja kamat puretaan pois autosta. Sitten tullaan vaan paikalle kokkailemaan :D 
Vohveliannos Sinksenfoor alueelta
Rubenshousen puutarhassa olin kans keikalla yks päivä. 

Ja loppuun vielä reseptii jota voi soveltaa Tiramisuun ! Nyt alko loppukiri täällä koska enää 15päivää ja pitäis lentää takas Suomeen.. Koti-ikävä tuli ja meni. Nyt vois vaan jäädä tänne tai jatkaa matkaa Ranskan rannikolle vaikkapa.. hmm Kaikkii hyvii festareitaki ois tulossa loppukesästä. Mut kai se pitää tulla pois ku lentokin on jo valmiina. Onks pakko jos ei haluu? :,)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti