maanantai 20. heinäkuuta 2015

Vikat höpinät vaihdosta


Kamerasta löytyi vaihdosta vielä vaikka kuinka paljon kuvia.. Voisin palata takas Belgiaan ihan milloin vaan. Pakko tyytyy vaan fiilistelemään ja mennä vielä kouluun... Vaikka oon ollut jo kaks viikkoa takas Suomessa, niin tuntuu että vaihdosta olis aikaa jo vuosia??:D Jotenkin epätodellinen olo. En edes tajua et olinko muka oikeesti tuolla. Niin paljon uutta ja sisäistettävää vielä. Jos mulla ei olis kuvia tosta matkasta niin uskoisin varmasti jos joku sanois mulle että se oli vaan unta. Onneks sentään ei.



 Viimeisellä viikolla Saana oli menossa yövuoroon töihin, ja en oikeen tiiä mikä mulle tuli. Halusin vaan kävellä ulkona ja yritin painaa mieleen kaikkia taloja ja rakennuksia. Mistä menee mikäkin trami, ja missä oli ne unelmatalon parvekkeet mihin oisin halunnu muuttaa. Kuvailin vaan ympäriinsä ja mietin miten yli 4kuukautta voi vaan kadota? ? Jos kaikki aika menee näin nopeesti niin tässä on toinen jalka haudassa jo kohta ..Mutta ihan oikeesti, en vaan voi ymmärtää.:D
 Finnish design !
 ja Pariisii taas..


 Onneks olin fiksu ja en lentäny heti Suomeen.. Kesää ei täälläpäin taida tulla ollenkaan tänä vuonna. Naurettavinta oli kun tulin takas, niin oli just kesän kaks hellepäivää. Mun mielestä tuntu niin kylmältä ja viileeltä olla Suomessa ja täällä kaikki oli kirmaamassa beachille ja nauro mulle kun valitin kylmyydestä :.D. Kerkesin myös saamaan rusketusrajat mikä on tosi tärkeää tietenkin.

 Pariisi +30 astetta säilyy mun mielessä aina ja ikuisesti. Hyvässä ja pahassa. Kuvitelkaa paikallisjuna, joka on niin täynnä että ihmiset on liimautuneita toisiinsa. Ilmastointi ei todellakaan toimi, ja jokapuolella haisee hiki. Vieressä olijan hiestä märkä paita liimautuu ihoon ja ainoa keino selviytyä on yrittää hengittää hitaasti ja rauhallisesti. Lopulta kun pääsee ummehtuneesta junasta ulos olo on vähintäänkin pyörtymis pisteessä ja ainoa järkevä asia mitä voi ajatella on hyppääminen kylmään järveen tai jonnekin missä olis vettä.... Sitten eteen tulee suihkulähde. Ihan tavallinen suihkulähde siis. Lämpötila on niin korkea että ihmisiä heikottaa kävellä kadulla. Suihkulähde on täynnä uimareita, ja jotkut jopa JUO suihkulähteestä????? Metrot tuntuu maailman ihanimmalta ja viileimmältä paikalta koko maailmassa. Katukivet hohkaa lämpöä takaisin ja koitan mennä ruokakauppaan kylmäosastolle vähän levähtämään... No koko ruokakauppa on aivan kuuma. Jäätelöt lilluu sulaneina ja mikään jääkaappi ei toimi sillä lämpötilaerot on aivan liian suuret. :D Jotkut ostaa SULANUTTA jäätelöä, jotta sais ees jotain kylmää...:D Suomi alkaa tuntumaan siinä vaiheessa jo hyvältä vaihtoehdolta.
 

Tyytyväisempi en vois olla siitä päätöksestä että lähdin. Tähän saakka varmaan parasta aikaa ikinä :)

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti